Sider

søndag 3. februar 2013

Natterangling

Natterangling.

Milio Andreas har begynt med noe nytt den siste tiden. Han har begynt med natterangling. Noen ganger bare gråter han av smerte, grunnet nye tenner på vei. Mens andre ganger er han rett og slett bare våken. I går kveld styrte han i hele 3 timer. Skjønner det ikke. Han våknet seks lørdags morgen. Sov en lur på litt over en time. La seg syv om kvelden og våknet igjen litt over ti. Styrte sånn. Snek seg ut av sengen, listet seg til døren for å se om vi satt i stuen. Han kom dansende inn. Smilet var så stort så stort. Ikke telling på hvor mange ganger vi måtte inn på rommet å legge han, men det var mange.

Tok han til slutt inn på kjøkkenet. Serverte han rester fra kveldens lasagne. Var så fornøyd der han satt å spiste. Gikk å pusset tennene på han og la han ned igjen. Tok enda lang tid før han la seg, men ble stilt da alle lysene ble slukket og jeg og Thomas også tok kvelden. Klokken var nærmere halv to. Han våknet igjen syv i dag morges. Jeg skjønner ingenting. Skjedd ganske ofte i det siste. Kan vel ikke være for at han sover for mye, når han faktisk ikke sover så mye ? 



En liten ramp har han blitt. Vet akkurat hva han skal gjøre for å få den rette oppmerksomheten. Man klarer liksom ikke motstå, han er jo så skjønn. Til og med Thomas klarte ikke holde masken i går. Måtte bare smile der han kom dansende inn i stuen. Man blir så full av kjærlighet. Får bare håpe vi alle kan få litt mer sammenhengende søvn igjen. Natterangling og nattevåk er aldri noe gøy. Her om dagen dro jeg på jobb etter bare tre timer med nattesøvn. Gjett om jeg var trøtt da. My god!

Takk til alle tilbakemeldingene ang. denne nye bloggen. Er så gøy med så fine og snille lesere. Skal som sagt ordne litt små ting her og der, samt. få ny header og vannmerker. Sluttresultatet vil bli E.K.S.E.M.P.L.A.R.I.S.K. :-)

9 kommentarer:

  1. Slik ahr vi også det veldig slitsomt. Men her er det andre grunner, komme rinnlegg omd et i kveld :) tenkte ejg om jeg orker :)

    SvarSlett
  2. Det er ikke lett å forstå seg på små og søv. De er såå forskjellige..noe sover gjerne 15timer iløper av dagen mens andre klarer seg med 10-12t. Du får bare ta tiden til gode..han er vell i den rette alder til å teste hva som går ann og ikke ;D Men ja..de er fantastisk sjarmerende de små:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du kan så si:) Bare ikke vant med dette, men satser på at det vil gå over etterhvert. Kanskje jeg skulle begynne å legge han en time senere enn vanlig.

      Slett
  3. Liam-Nathaniel har vært sånn her å den siste uken :O Vi har brukt 1-2 timer på å legge han. han bare skriker og kjefter for han skal alt annet enn å legge seg. Har funnet ut nå at det hjelper å synge for han.

    Om natten kan han våkne hver 2-3 time...slitsomt!! og kl 5-6 skal han stå opp. Hva skjer med det da? Han sover enda i grindseng og prøver ikke å klatre ut av helelr. Bare kjefter og roper på oss til vi kommer. Har klart å få han til å sove igjen hvis han våkner før 6, men det er en kamp.

    Nå i helgen har det gått ganske fint og håper det holder seg sånn. Gjør meg ingenting å måtte synge 1-2 sanger før han skal sove, men at han ikke har våknet om natten er det besre.

    Håper det ordner seg for dere også!

    SvarSlett
  4. Hehe for en liten røver,forstår at det er stress..Nikolai har begynt å bli litt små luren selv.
    Når jeg legger meg for kvelden så lukker han opp øynene og SKAL ligge i min seng eller så stopper han ikke å gråte :s Å han sover helt fint fra klokken 19:00 fram til jeg legger meg.. :P

    SvarSlett
  5. Vi holder på å slutte med smokk, men det virker som det går greit. Heldigvis spør han ikke etter den og går sjeldent ut av sengen for å spørre etter den. Krysser fingre for at det går bra. Ja de små vet å sjarmere. Mini gir kos når han holder på med lureri selv : )

    SvarSlett
  6. Sikkert bare en periode han har. De finner alltid på nye ting ! :-) Bloggen er kjempe fin , du er flink <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi får satse på det. Tusen takk:-) klemmer

      Slett