Sider

søndag 3. februar 2013

Lasagne i stekepanne


Joda, lasagne kan fint lages i stekepanne. Flere av dere var skeptiske på dette. Er ikke den som er redd for å prøve litt nytt, så ja, mekket i hop denne forrige lørdag. For oss lasagne elskere, ble det en stor hit.


For å lage denne retten trenger du;
- 400 g kjøttdeig
- 4 ss olje
- 1 stk hakket løk
- 2 båt hakket hvitløk
- 1 boks hermetiske tomater
- 2 ss tomatpure
- 1/2 ts pepper
- 1 ts salt
- 1 ss frisk basilikum
- 1 dl vann.
Slik gjør du;
Brun kjøttdeigen i olje. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpure, salt, pepper og vann. La koke 10 min. Dryss over basilikum.


La det putre sammen mens du hiver deg rundt på ostesausen.
Du trenger;
- 1 ss smør
- 2 ss mel
- 4 dl melk
- 3 ss revet ost
- 1 ts salt
- 1/2 ts malt hvit pepper
- 1/4 ts revet muskat
Slik gjør du;
Smelt smør i en kjele og rør inn melet. Spe med melk under omrøring og la sausen koke i 10 min. Ha i ost og la den smelte inn. Smak til med krydderet.


Bland så ostesausen i lasagnen og rør godt.


Skru ned platen på svak varme, legg i lasagneplatene og la det små koke i ca 20-25 min.


Gjerne med lokk over hvis du har.




Så enkelt kan det gjøres å lage hjemmelaget. Prøv det 2-3 ganger og du kan oppskriften utenat. Vi spiser det ofte:-) Finnes ingenting bedre enn hjemmelaget lasagne med en god salat. Jeg var en Toro elsker, nå kan jeg ikke fordra det. Hjemmelaget smaker fantastisk og friskt. Det er billig og du får mye mer for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar