Sider

torsdag 12. september 2013

Nye tenner og nye soverutiner

Milio er nå snart 15 måneder. Han har 5 tenner, 3 nede og to oppe, og har hele 4 til på tur. tre oppe og en nede. Denne gangen virker det ikke som det plager han så mye som de andre tennene gjorde. Nå sikler han bare ekstremt mye og biter på bokstaveligtalt alt. Alt fra sofaen til klær og leker. Hehe! Det å få pusse tennene på han er en historie i seg selv. Det blir litt gråting, kjefting og sure miner fra den lille skrotten, men tannpuss må til uansett om han vil eller ikke. Går som oftes over når han har fått sin kvelds fluor med banansmak.
 
Tydeligvis veldig godt å tygge på sofaen. Haha, for en skapning. Enda godt sofaen skal kastes snart. Hadde vært værre om den hadde vært ny.
Nå som Milio er blitt så stor, er soverutinene blitt endret på. Han legger seg for natten mellom syv-halv åtte. Han legger seg uten noen protester og sover natten gjennom til syv neste morgen. Ingen flere nattevåk ( sålangt ) og ingen flere tidlige morninger. Helt fantastisk deilig å slippe å måtte stå opp om natten med han, eller tidlig på morningen for å gi han melk. Nå sover han helt ut og det til Thomas drar på jobb i syv tiden. Dette kaller jeg luksus. Og siden han da sover såpass lenge, har han ikke lur før i ellevetiden på formiddagen. Da sover han alt fra 2-3 timer. Som regel 3.. Helt fantastisk for da får jo jeg gjort mitt, og skal jeg vaske eller noe, så er det genialt å gjøre det mens han sover. Da er han skikkelig uthvilt når han våkner, og vi holder han da våken til det er tid for å legge seg for natten. Da er han så sliten etter å ha være ute å aktivisert seg, gått turer, kost, herjet og ja, det som hører til. Sovner med en gang hodet treffer puta for natten.
Veldig fornøyd med de rutinene vi har her i hjemmet altså. Alt går på skinner:)

Min drømmeprins som sover så godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar