Du trenger;
- 4 plater mørk kokesjokolade
- 1 appelsin + appelsinsaft
Smelt sjokoladen på svak varme. Tilsett raspet appelsinskall og appelsinsaft av en appelsin. Sjokoladen stivner fortere enn du klarer blunke. Pass på å være snar med å få sjokoladen over på fatet. Jeg brukte et helt vanlig, avlangs kakefat. Klarte ikke være så snar, så sjokoladen var på tur til å stivne. Ble derfor ikke den fineste sjokisen, men hey, hva gjør det når den smakte helt awesome !?
Oppbevares i kjøleskapet. Den nydelige skålen er fra Riviera Maison.
Sjokoladen kan nytes som ren snacks, som ekstra kos i fruktskålen eller hva med appelsinsjokolade i smoothien ? Tipper det hadde vært godt.
Smakskombinasjonen av mørk sjokolade og appelsin er himmelsk. Dufter så herlig. Kommer til å prøve meg flere ganger med denne mørke sjokoladen. Finnes jo så mye godt man kan mikse ihop med den. Bare å bruke fantasien!
Ser dere min nye, fine header ? Elsker den. Gøy å kunne vise frem huset på den måten! Tusen takk snille, Tina Cecilie, og til dere andre som har laget header til meg. Dere er så flinke alle sammen:-) Om ikke lenge skal vi krasje i sofaen med Idol, smeltet mørk sjokolade og masse frukt. Tross alt "Lille lørdag".. Kos dere!
Q; Skal dere kose dere med noe ekstra på "lille lørdag" ?
Så godt ut!:-) jeg har alltid litt delfiafett sammen med sjokoladen når jeg smelter den og lager konfekt. Dette skal iallefall testes ut:-)
SvarSlettDet er ikke idol før på fredag siden finalerundene starter...:-)
Så himmelsk godt ut! :-) Kjempefin header!! Er vel på tide jeg får meg en ny en selv ;-)
SvarSlett